Diensten

Uw website gehost door ons

Kostenlooshosten betekent dus dat je niets betaalt voor de hosting van uw website, afgezien van een kleine administratie vergoeding van EUR 2,95. Kostenlooshosten bied je dus alles wat nodig is zonder enorme kosten en in een modern en professioneel datacentrum. Precies wat je als ondernemer nodig hebt om te beginnen met  online activiteiten. En zo bereiken wij samen ons doel, betaalbare service voor ondernemers met zo weinig mogelijk drempels.

[maxbutton id=”1″]

 

uw website gemaakt door ons

Ook hierin brengen we u duidelijkheid en begeleiding.
Ondersteunen in het maken van de juiste keuzes, waarbij onze jaren lange kennis en ervaring jou de informatie en inzichten geven die hiervoor nodig zijn. Van standaard tot op maat gemaakt naar jouw wensen, alles is bespreekbaar. Aanpassingen, aanvullingen of de site voorzien van een nieuwe huisstijl.
Ook voor herzien of herontwerp van een bestaande website bieden wij onze kennis en expertise aan.
Het actueel houden van de website met nieuwe inhoud een crime? Laat ons die lastige klus voor je doen. Wij voorzien de website met door jou aangegeven inhoud zodat je site netjes en actueel blijft functioneren.

  • CMS waarin je zelf de website eenvoudig kunt beheren
  • Inclusief een basis opzet.
  • Helpdesk voor ondersteuning.

[maxbutton id=”1″]

 

Email service

Email service zodat je niet een groot duur pakket hoeft te nemen als je alleen maar email wilt. Email op je eigen computer of gewoon webmail gebruiken?

Geen probleem, Kostenlooshosten heeft het voor je.

[maxbutton id=”1″]

Hartelijk dank voor uw bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.